WOW

Work out wijs

Rubensstraat 41 Den Haag
T 070-2040135

Stagiaires

Begin september 2015 zijn derdejaars studenten van de opleiding Sportmanagement en Halo begonnen met hun Teamplayers stage. Ook zijn er momenteel studenten van de opleidingen Sport & Bewegen en Voeding & Diëtiek actief in het WoW-centrum. Studenten gaan een jaar lang aan de slag met kinderen met overgewicht uit de wijk. Ze zullen kinderen te stimuleren om (meer) te bewegen en zullen proberen te faciliteren dat deze kinderen doorstromen naar een reguliere sportvereniging. Hieronder stellen een aantal stagiaires zich kort aan u voor:

 

Heey, Ik ben Dylan van der Laarse, ben 21 jaar oud en zit op school op de HALO. Dit is een sportacademie waar je uiteindelijk gymleraar mee kan worden. Vind het zelf namelijk erg leuk om te sporten, zo leer je nieuwe mensen ontmoeten en kan je samen spelen en samen werken. Dit is erg gezellig en leuk want met sporten valt ook heel veel plezier te beleven. Er zijn zoveel verschillende soorten sport dat er voor ieder kind wel wat tussen zit.  Zelf vind ik het erg leuk om te dansen, met name hiphop. Zo ga ik voor de kinderen die dit graag willen hiphop lessen verzorgen. Zodat je de basis en misschien nog wel meer al te pakken hebt! Heb jij zin om een keer mee te sporten met de hiphop lessen of een andere sport. Kom dan eens kijken bij het WOWIJS-centrum. Zie jullie daar!

 

 

Hallo allemaal! Mijn naam is Stella. Ik ben een vrolijke meid die in het laatste jaar van de opleiding Voeding en Diëtiek aan De Haagse Hogeschool zit. Ik loop in dit laatste schooljaar stage en studeer tegelijkertijd ook af bij WOW Den Haag. Ik hoop met mijn kennis en enthousiasme mensen te motiveren en ze te begeleiden naar een gezonde leefstijl. Mijn scriptie gaat over de procesevaluatie van het WIJS programma waar ik zal kijken of het WIJS programma uitgevoerd wordt zoals bedoeld is. Ik heb er veel zin in en ik doe mijn best!

 

stella

 

Hallo Allemaal! Mijn naam is Silvana en ik studeer voeding en diëtiek aan De Haagse Hogeschool. Ik heb voor deze studie gekozen, omdat ik graag bezig ben met voeding. Ik vind het heel leuk om te koken en om nieuwe gerechten uit te proberen. Daarnaast vind ik een gezonde leefstijl met aandacht voor voeding en beweging erg belangrijk. Voor WoWIJS zal ik onderzoek doen naar de rol van de sociale omgeving bij het snack- en drinkgedrag van kinderen in de Schilderswijk. Daarnaast zal ik les gaan geven over gezonde voeding op een aantal scholen in de Schilderswijk en zal ik me bezighouden met het organiseren van kookworkshops voor kinderen. Ik hoop dat ik veel mensen bij WoWIJS zal motiveren tot een gezondere leefstijl. Groetjes, Silvana

res_14454529444702

 

Mijn naam is Chantal Soeters. Ik zit in mijn laatste jaar van de opleiding Voeding en Diëtiek. In dit jaar loop ik stage en ga ik afstuderen bij WOW. Samen met de andere Voeding en Dietetiek stagiaires ga ik de dietistes helpen met de voedingslessen van het WoWIJS programma op de scholen. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke activiteiten met vrienden en familie. Ik houd van koken, bakken, reizen en fotograferen, deze dingen doe ik dan ook zo veel mogelijk! Verder fitness ik en doe ik mee met lessen Bodypump en Zumba.

 

22

 

Beste lezers,
Mijn naam is Inssaf Khamkhami. Momenteel ben ik mijn studie voeding en diëtiek aan het afronden. Voor mijn afstuderen loop ik stage bij het leefstijlcentrum WOW. Ik geef voornamelijk lessen aan kinderen met overgewicht. Deze stage spreekt mij heel erg aan. Dit komt vanwege de voldoening die ik krijg na het geven van een voedingsles en ik het daarnaast leuk vind om met kinderen te werken. De kinderen leren zowel actief- als non actief elementen over gezonde leefstijl.

 

foto